Тамақ инжинирингіндегі ресурс үнемдейтін, Green skills технологиялары

  • Пән ресурс үнемдейтін, Green skills технологиясын тамақ инжинирингінде қарастырады. Технологиялық ағын, жұмыс, схема, тамақ өнеркәсібіндегі процестер. Тамақ өнеркәсібінде перспективалы электрофизикалық әдістерді қолдану: жоғары жиілікті токтар, ИҚ сәулеленуі, акустикалық әдістер, термиялық өңдеу, электромагниттік өңдеу, өте жоғары жиіліктегі әдістер. Шикізатты өңдеудің заманауи әдістерінің жіктелуі. Шикізатты, жартылай фабрикаттарды электрофизикалық әдістермен өңдеу, сипаттамалары, тәртіптері. Ауыл шаруашылығы шикізатын өңдеу кезінде электр энергиясын үнемдеу.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top