Ғылыми зерттеу әдістері

  • Бұл пән азық-түлік, тамақ ғылымы мен технологиясы саласындағы зерттеулердің негізгі әдістерін, оның ішінде әдебиетке шолу жасауды, эксперимент жүргізуді, деректерді талдауды және нәтижелерді талқылауды қамтиды. Білім алушылар заманауи әдістермен, статистикалық құралдармен жұмыс істеу, сондай-ақ ғылыми әдебиеттер мен патенттерді сыни бағалау тәжірибесін алады. Бұл оларды тамақ өнеркәсібіндегі терең зерттеулер мен кәсіби қызметке дайындайды.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top