Глютенсіз өнімдер технологиясы

  • Пән мамандандырылған өнімдерді, даму бағыттарын, глютенсіз өнімдердің болашағын қарастырады. Глютенсіз ұн өнімдерін, әртүрлі шикізаттарды, пентозаны, бета-глюкан бар өнімдерді, ингредиенттерді, қоспаларды, тағамдық компоненттерді, аспаздық өнімдердің ассортиментін, рецептураларын, қасиеттерін, өндірісін, тұтас дәндерін, тағамдық құндылығын арттыруды, оңтайлы арақатынастарды табуды, өңдеу режимдерін, пайдалы заттармен байыту технологияларын, глютенсіз ұн өнімдерін өндірудің әртүрлі тәсілдерін, ұн өнімдерінің көрсеткіштерін зерттейді сапалар.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top