Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Гендік түрлендірілген тамақ өнімдері, гендік инженерия әдістері
-
Пән гендік модификацияланған өнімдерді қарастырады. Түсінігі, зерттеу заты. Шетелде және жақын шет елдерде гендік модификацияланған организмдерді өндірудің ерекшелігі, өсіру кезіндегі қауіптер және гендік инженерия әдістері. Сәйкестендіру. Азық-түлік өнімдеріндегі трансгенді организмдерді анықтау әдістері. Азық-түліктегі гендік-модификацияланған ингредиенттердің қауіпсіздігінің заманауи аспектілері. Азық-түлікті тұтыну проблемалары және адам денсаулығына қауіпті қауіптер, олардың елдердің азық-түлік қауіпсіздігіне әсері.
-
Образовательная программа 7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (қолдану саласы бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1