Гендік түрлендірілген тамақ өнімдері, гендік инженерия әдістері

  • Пән гендік модификацияланған өнімдерді қарастырады. Түсінігі, зерттеу заты. Шетелде және жақын шет елдерде гендік модификацияланған организмдерді өндірудің ерекшелігі, өсіру кезіндегі қауіптер және гендік инженерия әдістері. Сәйкестендіру. Азық-түлік өнімдеріндегі трансгенді организмдерді анықтау әдістері. Азық-түліктегі гендік-модификацияланған ингредиенттердің қауіпсіздігінің заманауи аспектілері. Азық-түлікті тұтыну проблемалары және адам денсаулығына қауіпті қауіптер, олардың елдердің азық-түлік қауіпсіздігіне әсері.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top