Бейньютондық сұйықтардың ағуы

  • Магистранттардың "Бейньютондық сұйықтардың ағуы"пәні бойынша білімдерін қалыптастыру. Болашақ мамандарға алдағы еңбек қызметінде алған білімдерін қолдана білу. Ньютондық емес сұйықтықтардың реологиясы, тамақ өнімдерін зерттеудің реологиялық негіздері, тамақ өнімдерінің реологиялық қасиеттерінің технологиялық процестерге әсері, бейньютондық сұйықтардың құрылымдық-механикалық сипаттамалары, тұтқыр ортаның ағымы, араластыру және тасымалдау, тамақ өнімдерін қалыптастыру процестерін қарқындатудың негізгі принциптері туралы ақпарат алу.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top