Тамақ өнімдерін өңдеудің механикалық процестерінің теориялық негіздері

  • Пәнді игеру нәтижесінде білім алушы тамақ өнімдерін механикалық процестер арқылы өңдеудің негіздері бойынша қажетті негізгі теориялық білімді алады, сонымен қатар тамақ өндірісіндегі механикалық процестер ерекшеліктерімен танысып, тамақ өндірісі аппараттарының механикалық есептеулерінде негізгі күштік заңдарды қолдана алады. Зертханалық жағдайда эксперименттер жүргізеді, механикалық өңдеуге арналған жабдықтың технологиялық процесс шарттарына және өндіріс талаптарына сәйкестігін инженерлік есептеулермен растауға мүмкіндік алады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top