Тамақ өнімдерін престеу арқылы өңдеу

  • Тамақ өнімдері өндірісінде престеу процесiн қарқындатудың тиімді жолдарын анықтау, зерттеу объектілерін ұйымдастыру және құрастыру. Аралас процестер арқылы престеу процесін қарқындатуда, өнімділік пен престеу қысымның үйлесімді өзара қатынастары арқылы шикізаттың тиімді бөлінуін математикалық модельдеу жүйесі негізінде сипаттау. Престеу процесін қарқындатудың тәуелділігін әртүрлі құрылмалық және анықталған параметрлердің қатынастары арқылы сипаттап, үйлесімді параметрлерін тәжірибе жүзінде анықтау.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top