Тағамдық шикізатты өңдеу әдістері

  • Курс тамақ өндірісі саласындағы кәсіби мәселелерді қарастыру кезінде оңтайлы ғылыми-әдістемелік шешімдерді тұжырымдау үшін магистранттардың білімін жалпылайды. Әртүрлі процестерді зерттеудің тәжірибелік және теориялық әдістері, ұқсастық теориясын құрайтын осы әдістердің синтезі, гидромеханикалық процестердің түрлерінің құрамы және олардың ортақ мақсаты, дисперсті жүйелер және әртекті жүйелер, араластыру, сүзу, тұндыру процестерінің технологиялық міндеттері туралы түсінік қалыптастырады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top