Тамақ өнімдерін өңдеудің гидромеханикалық процестерінің теориялық негіздері

  • Берілген пән магистранттарды гидромеханикалық процестердің теориялық негіздерімен таңыстыруға, сол салада практика жүзінде білім мен тәжірибе алуға арналған. Тамақ өнімдерін өңдеудің гидромеханикалық процестерін оқып үйренуге білім алушылардың қабілеттілігі мен дайындығын қалыптастырады. Араластыру, сүзу және тұндыру сияқты гидромеханикалық процестердің қозғаушы күші, технологиялық тағайындалуы, құрамы туралы түсінік береді. Араластыру және араластыруға түсетін орталар, тәсілдері мен мақсатын түсіндіреді.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top