Тамақ өндірісінің технологиялық ағындарын механизациялау

  • «Тамақ өндірісінің технологиялық ағындарын механизациялау» пәні жалпы адамзатты сапалы тамақ өнімдерімен қамтуға байланысты мәселелерді, ауыл шаруашылығының тамақ өнімдерін өндіру салаларының дамуын, сол сияқты тамақ өнiмдерi технологияларының теориялық негiзін және адамзаттың негізгі қажеттілігі үшiн жартылай фабрикаттар мен дайын өнім түрлерін өндіру процесінде механикалық өңдеудiң бірқатар тәсілдерінің дайын өнім сапасына әсер етуін қарастырады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top