Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің реологиясы
-
"Тамақ өнімдерінің реологиясы" пәні тамақ өнімдерінің инженерлік реологиясының негіздерін зерделеуге, технологиялық процестер сатысында шикізат, дайын өнім көрсеткіштерін бақылауға, реттеуге және басқару негізінде тамақ өнімдерінің құрылымдық-механикалық қасиеттерін анықтауға арналған әдістер мен аспаптар, тамақ массаларының құрылымын қалыптастыру саласында білім алушылардың білімін, іскерлігін және дағдыларын қалыптастыруға негізделген, сонымен қатар нәтижесінде магистранттар қажетті біліктілікке ие болады.
-
Образовательная программа 7M07103 Технологиялық машиналар мен жабдықтар
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1