Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін өңдеудің физикалық тәсілдері
-
Пәнді меңгеру нәтижесінде білім алушыларда тамақ өнімдерін өңдеудің физикалық тәсілдері, сондай-ақ инженерлік физика-химиялық механика (инженерлік реология) туралы түсініктер қалыптасады. Сондай-ақ, ол шикізатты өңдеудің физикалық тәсілдері және тамақ өнімдерін өңдеудің электрофизикалық әдістері, олардың анықтамалары мен ерекшеліктері, инфрақызыл сәулелермен тамақ өңдеу, жоғары жиілікті өңдеу, электрофлотация және электростатикалық өңдеу туралы терең білім алады.
-
Образовательная программа 7M07103 Технологиялық машиналар мен жабдықтар
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1