Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ұн тарту өндірісінің технологиясы
-
Осы пән бойынша білім алушылар ұн өндірісінің жаңа технологиялары, ұн өндірісінің даму перспективалары, ұнның қазіргі заманғы жіктемесі, ұн алуға арналған астықтың жалпы қасиеттері туралы мәселелерді зерделенейді, астықты ұнтақтауға дайындау процестері (сепарациялау, астықты гидротермиялық өңдеу, ұнтақтау партияларын қалыптастыру), ұн тарту, ұн алу, аралық өнімдер процестері қарастырылады. әр түрлі дәнді дақылдардан жасалған ұнның сипаттамасы, технологиясын қарастырады
-
Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1