Ет, сүт өнеркәсібі және қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарындағы технологиялық есеп беру

  • Пән тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында материалдық құралдарды есепке алуды ұйымдастыру қағидаларын, есепке алудың әртүрлі нысандарын қолдану перспективаларын, құралдар, материалдар теңгерімін қалыптастыруды, зауытішілік есептерді жасауды, түгендеу ведомостарын, актілерді, жүкқұжаттарды, калькуляциялық карталарды жасауды, материалдық қоймаларда өнімді есепке алу журналдарын жүргізуді, дайын өнімді жіберуді, тауар-материалдық құндылықтардың қозғалысын игеруге мүмкіндік береді, өнімді жіберу, нақты салмағы мен базалық сапа көрсеткіштері бойынша өнімді есепке алу оқытылады.
  • Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top