Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Макарон өндірісінің технологиясы
-
Пән курсында ұнның макарондық қасиеттері, макарон өндірісінің шикізаты, макарон өнімдерін өндіру үшін әртүрлі қуаттылықтағы автоматтандырылған желілерін қолдану оқытылады. Макарон өндірісінің саласындағы заманауи білімді кеңейтуге, бұйымдарды қазіргі заманғы жіктеу мәселелерін зерделеуге, макарон өндірісінің қазіргі заманғы технологиялық процестерін (шикізатты қабылдау және дайындау, қамыр илеу, престеу, кептіру, тұрақтандыру, сақтау) қолдану мүмкіндігін арттыруға ықпал етеді.
-
Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2