Тамақ өнімдерін өңдеудің физикалық әдістері

  • Бұл курс өңдеудің физикалық әдістерінің жіктелуін, тамақ технологиясында заманауи қолдануды, өндірістік жағдайда практикалық қолдануды зерттеуді қамтиды. Оптикалық әдістерді, электрмен байланыс әдістерін, электрплазмолизді, жоғары жиілікте өңдеу әдістерді, акустикалық әдістерді қолдану, тамақ өнімдерін айнымалы токпен, электрплазмолизбен өңдеу, инфрақызыл сәулеленуді қолдану, радиоактивті сәулеленумен өңдеу қаралады. Курс органолептикалық, физика-химиялық көрсеткіштердің өзгеруіне физикалық әдістердің әсерін зерттейді.
  • Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top