Әлем халықтарының асханасы

  • Пән әлем елдерінің тағамдары туралы, тарихи дәстүрлер туралы, тамақтанудағы түрлері, арнайы технологияларды қолдана отырып дайындалған аспаздық өнімдер туралы, тағамдардың тарихи атаулары туралы, ұлттық тағамдардың дәмін тудыратын дәмдеуіштер қолдану туралы, дәмге әсер ететін факторларды зерттеу туралы білім алуға ықпал етеді. Тамақтану басымдықтары (климаттық, географиялық, саяси, әлеуметтік, тарихи ) және тамақтанудағы заманауи бағыттарды зерттеу, тамақтарды безендіру, тамақтарды ұсыну туралы білім алу қарастырылған.
  • Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top