Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Шұжық бұйымдарының өндіру технологиясы
-
Пәнде шұжықтардың әртүрлі параметрлік белгілері бойынша қазіргі заманғы жіктелуі, негізгі және қосалқы өнімдерге қойылатын талаптар қарастырылады. Шұжық өндірісінің шикізаттарымен, шұжық өнімдері мен ысталған өнімдердің инновациялық технологиялары зертеу, шұжықтардың жалпы технологиялық процестері мен жеке технологиясы зерттеу, ұшаларды кесу, механикалық өңдеу, шикізатты тұздау, тартылған етті пісіру, шұжық өнімдерін термоөңдеу процестері қарастырылады, шұжықтарды дайындау бойынша әртүрлі қуаттылықтағы автоматтандырылған желілерді орнату және сапасын қарастырады
-
Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1