Астық өнімдерінің тауартануы

  • Курста тауартанудың негіздері мен әдістері, тағамдық құндылығы , химиялық құрамы, тұтынушылық қасиеттері, тауарлардың жіктеу белгілері қарастырылады. Астық тауарлары, сақтау шарттары, ассортименттік құрамы, инновациялық технологиялар мен тәсілдерді пайдалана отырып,астық өнімдеріне тауарлық бағалау жүргізу ережелері, астық тауарларын сақтау, сақтау режимдері мен мерзімдері, органолептикалық және физикалық-химиялық көрсеткіштер бойынша астық тауарларының сапасын бақылау мен бағалауды ұйымдастыру зерденеледі
  • Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top