Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарындағы вегетариандық және диеталық тағамдар технологиясы
-
Пән курсында тамақтанудың қолданыстағы теориялары (рационалды, теңдестірілген, диеталық,қан тобы бойынша тамақтану және басқалар) вегетарианизм тамақтану теорияларының бірі ретінде, вегетариандық тағамдардың пайда болу тарихы, медициналық тамақтану принциптері, медициналық тамақтанудың негізін қалаушылар, диеталық үстелдердің жіктелуі, диеталық тағамдарды сандар бойынша дайындау үшін қолданылатын өнімдердің түрлері қарастырылады. Диеталық тағамдарды дайындаудағы аспаздық өңдеудің технологиялық әдістері мен әдістері өнімнің мақсатына, рецептурасына, шығу нормаларына сәйкес оқытылады
-
Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2