Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нан пісіру өндірісінің технологиясы
-
Пән Қазақстанда нан пісіру өндірісінің дамуын және оның тамақ кластеріндегі рөлін қарастырады, нан пісіру өндірісі шикізатының түрлерін, нан пісіру өндірісі процестерін (ингредиенттерді дайындау, илеу, ашыту, қамырды қалыптау, жетілдіру, пісіру, салқындату, сақтау) зерделеу, рецептураларды жасау, нан ақаулары мен ауруларын зерделеу, бұйымдардың жекелеген түрлерінің технологиясы, өнімдердің жекелеген түрлерінің талаптары нормативтік-техникалық құжаттамаға сәйкес нан-тоқаш өнімдеріне қазіргі заманғы сақтау оқытылады.
-
Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2