Ет, сүт өнеркәсібінің және қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының технологиялық жабдықтары

  • Курста ет, сүт өнеркәсібі және тамақтану кәсіпорындары жабдықтарының жіктелуі қарастырылады, технологиялық процестердің (механикалық, жылу, микробиологиялық) мақсаты бойынша сұйықтарды сепарациялау жабдықтары , шикізатты сақтау, ұнтақтау, араластыру, қалыптау, кесу үшін технологиялық аппараттарды қолдану, пастерлеу және стерильдеу аппараттары, аспаздық өңдеудің әртүрлі түрлері, өлшеп-орау аппараттары. Жабдықтардың қазіргі заманғы каталогтарын оқылуы, жабдықтың технологиялық есептеулерін жүргізу, жабдықта жұмыс істеу кезіндегі қауіпсіздік техникасы қағидаларын оқылуы қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top