Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет, сүт өнеркәсібінің және қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының технологиялық жабдықтары
-
Курста ет, сүт өнеркәсібі және тамақтану кәсіпорындары жабдықтарының жіктелуі қарастырылады, технологиялық процестердің (механикалық, жылу, микробиологиялық) мақсаты бойынша сұйықтарды сепарациялау жабдықтары , шикізатты сақтау, ұнтақтау, араластыру, қалыптау, кесу үшін технологиялық аппараттарды қолдану, пастерлеу және стерильдеу аппараттары, аспаздық өңдеудің әртүрлі түрлері, өлшеп-орау аппараттары. Жабдықтардың қазіргі заманғы каталогтарын оқылуы, жабдықтың технологиялық есептеулерін жүргізу, жабдықта жұмыс істеу кезіндегі қауіпсіздік техникасы қағидаларын оқылуы қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1