Азық-түлік өнімдерінің тауартануы

  • Пән тауартану негіздерімен танысуға, тауарлардың химиялық құрамын, ассортименттік құрамын, тағамдық тауарлардың тұтынушылық құндылығын, сақтауды, жіктеуді зерделеуге; заманауи әдістерді қолдану негізінде тамақ өнімдеріне тауарлық бағалауды ұйымдастыруға және жүргізуге бағытталған. Білім алушы оқытудың белсенді әдістерін пайдалана отырып, азық-түлік тауарларының қазіргі заманғы сақталуымен, сақтау кезінде, қоймаларда қабылдау кезінде, өнімді өткізу кезінде, тасымалдау кезінде азық-түлік тауарларын бақылау әдістемелерімен танысады
  • Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top