Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдерінің тауартануы
-
Пән тауартану негіздерімен танысуға, тауарлардың химиялық құрамын, ассортименттік құрамын, тағамдық тауарлардың тұтынушылық құндылығын, сақтауды, жіктеуді зерделеуге; заманауи әдістерді қолдану негізінде тамақ өнімдеріне тауарлық бағалауды ұйымдастыруға және жүргізуге бағытталған. Білім алушы оқытудың белсенді әдістерін пайдалана отырып, азық-түлік тауарларының қазіргі заманғы сақталуымен, сақтау кезінде, қоймаларда қабылдау кезінде, өнімді өткізу кезінде, тасымалдау кезінде азық-түлік тауарларын бақылау әдістемелерімен танысады
-
Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2