Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өндірістерінің технологиясына кіріспе
-
Курс тамақ өнеркәсібінің салаларымен, тамақ кәсіпорындарының жіктелуімен, тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру туралы қазіргі заманғы ұғымдармен танысуды көздейді. Азық-түлік өндірісі үшін шикізаттың жіктелуі, өнім ассортименті, рецептурасы, өнімнің шығуы қарастырылады. Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарындағы технологиялық схемалар мен олардың графикалық құрылымын, технологиялық процестердің түрлерін, технологиялық операцияларды, процестерді, өндірістегі технологиялық процестер мен қауіпсіздік техникасын бақылауды ұйымдастыруды зерделеуді қарастырады.
-
Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 3
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1