Балалар және диеталық тамақтануға арналған ет өнімдерін өндіру технологиясы

  • Пәнде балық және ет өнімдерінен балалар мен диеталық тамақтану технологияларын қалыптастыруда медициналық-биологиялық тәсілдерді құру қазіргі аспектлері, үрдістері, балалардың әртүрлі жас топтарының физиологиялық нормалары мен қажеттіліктерін зерттеу, шикізаттың сипаттамалары, жаңа технологиялық операциялар мен рецептуралар, қазіргі емдік және балалар өнімдерінің сапасын қалыптастыру, жана биологиялық белсенді компоненттерді, балалар және диеталық өнімдерінің тағамдық қоспаларды қолдану факторлары зерделенеді
  • Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top