Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ашыту өндірістерінің технологиясы
-
Пәнде кәсіпорындарда шикізат ресурстарының сапасына қойылатын талаптар, ашыту өндірісіндегі ағындылықты ұйымдастыру, автоматтандыруды қолдану, шикізатты қайта өңдеудің ерекше әдістері, ашыту өндірістерінің заманауи технологиялары, алкогольді ішімдіктер, алкогольсіз сусындар, уыт, ашытқы технологиялары оқытылады, ашыту процестерінде қолданылатын микроорганизмдердің түрлері, ферменттік кешендер зерделенеді, дайын өнімді сақтау мәселелері қаралады, өнімдердің сапалық сипаттамалары, ашыту саласын дамыту перспективалары, шет елдерде өнімдер өндірісі зерттелулер оқытылады.
-
Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1