Қоғамдық тамақтану саласындағы сервис және қызмет көрсету

  • Курста қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетуді ұйымдастыруды, кәсіпорынның санатына байланысты қызмет көрсетуді, қызмет көрсетуді ұйымдастыру нысандарын, қызмет көрсетуді, ас үй, асхана ыдыстарын жіктеуді, асхана арналуы жабдықтарының, қолданылуын, жіктелуін, оны банкеттерде қолдануды, залдардың түрлерін, қызмет көрсету нысандарын, банкетке тапсырыстарды қабылдауды, банкеттердің түрлерін, мәзір түрлерін, этикеттің ережелері, безендіру, тағамдарды ұсыну, қызметкерлердің киіміне қойылатын талаптар, кәсіпорындардың корпоративтік мәдениетін оқытуды қарастырады.
  • Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top