Нан-тоқаш, макарон, кондитерлік өнімдерді сақтаудың қазіргі технологиялары

  • Бұл курста нан-тоқаш, макарон, кондитерлік өнімдерді оңтайлы сақтау мәселелерін зерттеуге арналған, сақтау кезінде болатын биохимиялық, физикалық , коллоидтық процестер, сақтау процесіне әсер ететін факторлар, сақтаудың заманауи әдістері мен әдістері, өнімнің сақтау мерзімін ұзартуға мүмкіндік беретін арнайы режимдерді, ингредиенттерді қолдану оқытылады. Курста кәсіпорында сақтау, тасымалдау, сату процесінде, сапа нормалары, тасымалдау, сақтау кезіндегі нормативтік құжаттар қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top