Өңдеуші өндірістер технологиясындағы инновациялар және жасанды интеллект

  • Астық, майлы дақылдар және баламалы өсімдік шикізаты, шикізатты сақтау кезіндегі талаптар, өңдеу өнеркәсібі кәсіпорындарының жіктелуі зерделенеді. Ұн тарту, жарма, кондитер, макарон, наубайхана, элеватор, крахмал-сірне, қант, ашытқы, ашыту, тамақ концентраттары өнеркәсібі мен май өндіру, сондай-ақ сүрлем шаруашылығы қарастырылады. Өңдеу өнеркәсібі кәсіпорындарында технологиялық желілерді құруда жасанды интеллектті өндіріске енгізу және оны оңтайландыру мәселелері қарастырылады. Сапа қалыптастыруда цифрландырудың рөлі ерекше атап өтіледі.
  • Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top