Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет, сүт өнеркәсібі және қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарын жобалау
-
Оқу процесінде білім алушылар салалық бағытқа сәйкес кәсіпорындарды жобалау ережелерін, жобалаудың техникалық-экономикалық нәтижелілігін, кәсіпорындарды қайта құру негіздемесін, кәсіпорынның ішкі құрылымын, өндірістің өзара байланысы мен ағынын, материалдық-шикізат есебін, есептеулер негізінде жабдықтарды таңдауды, цехтар мен бүкіл кәсіпорынның аудандарын есептеуді, негізгі өндіріс жұмысшыларының санын есептеуді белсенді меңгереді .Цехтардың компоновкасы, бас жоспардың түрлері, оның көрсеткіштері, көлемдік-жоспарлау шешімдері оқытылады.
-
Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1