Ет, сүт өнеркәсібі және қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарын жобалау

  • Оқу процесінде білім алушылар салалық бағытқа сәйкес кәсіпорындарды жобалау ережелерін, жобалаудың техникалық-экономикалық нәтижелілігін, кәсіпорындарды қайта құру негіздемесін, кәсіпорынның ішкі құрылымын, өндірістің өзара байланысы мен ағынын, материалдық-шикізат есебін, есептеулер негізінде жабдықтарды таңдауды, цехтар мен бүкіл кәсіпорынның аудандарын есептеуді, негізгі өндіріс жұмысшыларының санын есептеуді белсенді меңгереді .Цехтардың компоновкасы, бас жоспардың түрлері, оның көрсеткіштері, көлемдік-жоспарлау шешімдері оқытылады.
  • Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top