Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет және балық консервілерін өндіру технологиясы
-
Бұл пән консервіленген өнімдердің адам тамақтануындағы рөлін, тағамдық құндылығын, ет және балық консервілерінің жіктелуін, шикізат пен консервілеу қаптамасын, консервілеудің теориялық негіздерін, консервілеудің заманауи тәсілдері мен әдістерін, ет және балық консервілерін дайындаудың заманауи режимдері мен кезеңдерін (шикізатты дайындау, алдын ала аспаздық өңдеу, порциялау, өлшеп орау, стерильдеу процесі, консервілерді сақтау) оқытылады, ыдыстарға қойылатын талаптар, өнімнің химиялық, микробиологиялық, механикалық бомбажы қарастырылады
-
Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2