Функционалды тағам өнімдерін өндіру технологиясы

  • Пән курсында тамақ өнімдерінің рөлі, әр түрлі жастағы топтардың тамақтану мәні талданады, тамақтану теориялары, жіктелуі оқытыладып, қарастырылады. Инновацияда қолданылатын қазіргі заманғы бағыттар, әртүрлі елдерде функционалды өнімдер кластерін қалыптастыру, шикізат пен ингредиенттер түрлері, ерекшеліктері, технологиялық режимдері мен рецептуралары, шикізатты өңдеу әдістері, тағамдық қоспалар, функционалды өнімдер технологиясында қолданылатын биологиялық белсенді заттар, дайын өнімнің сапасы, өнімді бақылау зерттеледі.
  • Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top