Тағам өнімдерінің микробиологиясы

  • Пән микроорганизмдерді өсіруді; микроорганизмдер препараттарын дайындау әдістерін; стерилдеу әдістері мен құралдарын; мицелиалды саңырауқұлақтардың, ашытқылардың, бактериялардың морфологиясын; микроорганизмдерді қоректік ортаға егу техникасын; микроорганизмдерді сандық есепке алу әдістерін; сүт қышқылды бактериялардың таза өсірінділерін бөліп алуды; бактериялардың культуралдық және физиологиялық-биохимиялық белгілерін; тамақ өнімдерінің бүлінуін тудыратын бактериялардың сипаттамасын; тамақ өнімдерін микробиологиялық талдауды; суды санитариялық-бактериологиялық талдау; бөлме ішіндегі ауа микрофлорасын зерттеу; топырақтың санитарлық-микробиологиялық талдауын оқытады.
  • Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top