Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерінің микробиологиясы
-
Пән микроорганизмдерді өсіруді; микроорганизмдер препараттарын дайындау әдістерін; стерилдеу әдістері мен құралдарын; мицелиалды саңырауқұлақтардың, ашытқылардың, бактериялардың морфологиясын; микроорганизмдерді қоректік ортаға егу техникасын; микроорганизмдерді сандық есепке алу әдістерін; сүт қышқылды бактериялардың таза өсірінділерін бөліп алуды; бактериялардың культуралдық және физиологиялық-биохимиялық белгілерін; тамақ өнімдерінің бүлінуін тудыратын бактериялардың сипаттамасын; тамақ өнімдерін микробиологиялық талдауды; суды санитариялық-бактериологиялық талдау; бөлме ішіндегі ауа микрофлорасын зерттеу; топырақтың санитарлық-микробиологиялық талдауын оқытады.
-
Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1