Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет, сүт өнімдерін және қоғамдық тамақтануды сақтаудың қазіргі технологиялары
-
Пән кәсіпорынның қойма шаруашылығы жағдайында азық-түлік өнімдерін ұтымды сақтау, тасымалдау, сауда үй-жайларында сату мәселелерін оқытады. Дайын өнімнің сақталуына ықпал ететін факторлар, температура мен ылғалдылық жағдайлары, сақтау әдістері, заманауи орау материалдары, сақтау кезіндегі өзгерістер қарастырылады. Сақтау кезіндегі азық-түлік тауарларының сипаттамалары, сақтау кезіндегі өнімнің сапасын анықтайтын зертханалық зерттеулер, азық-түлік өнімдерін сақтауға арналған үй-жайлардың түрлері оқытылады.
-
Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1