Ет, сүт өнімдерін және қоғамдық тамақтануды сақтаудың қазіргі технологиялары

  • Пән кәсіпорынның қойма шаруашылығы жағдайында азық-түлік өнімдерін ұтымды сақтау, тасымалдау, сауда үй-жайларында сату мәселелерін оқытады. Дайын өнімнің сақталуына ықпал ететін факторлар, температура мен ылғалдылық жағдайлары, сақтау әдістері, заманауи орау материалдары, сақтау кезіндегі өзгерістер қарастырылады. Сақтау кезіндегі азық-түлік тауарларының сипаттамалары, сақтау кезіндегі өнімнің сапасын анықтайтын зертханалық зерттеулер, азық-түлік өнімдерін сақтауға арналған үй-жайлардың түрлері оқытылады.
  • Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top