Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өндірістерінің жалпы технологиясы және өндірістік жасанды интеллект
-
Пәнді оқыту негізгі азық-түлік шикізаты түрлерімен танысуға, тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарындағы өндірісті ұйымдастыру мен технологиялық үдерістерді зерделеуге бағытталған. Бұл үдерістерге жылу, химиялық, механикалық және биохимиялық процестер жатады. Рецептураларды, технологиялылықты, өнім шығымын және процестердің тәуекелдерін жасанды интеллекттің кешенді қатысуымен болжау. Дала жағдайынан бастап нарықта өнімді іске асыруға дейінгі технологиялық өндіріс ағынында цифрландыру және қадағалану.
-
Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1