Қайта өңдеу өндірістеріндегі технохимиялық бақылау

  • Пәнді игеру кезінде дайын өнім мен шикізатты зерттеу әдістері бойынша стандарттарды қолдану, сенсорлық, органолептикалық, химиялық, физикалық, микробиологиялық әдістерді жүргізу, дәнді дақылдар, жарма, нан-тоқаш, макарон, кондитерлік өнімдер, алкогольді және алкогольсіз сусындар, ашытқы, уыт және т.б. сапасын зерттеу нәтижелерін талдау және бағалау оқытылады. Қайта өңдеу өндірістері өнімдерінің сапасын бақылаудың инновациялық тәсілдерін пайдалану мәселелері қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top