Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қайта өңдеу өндірістеріндегі технохимиялық бақылау
-
Пәнді игеру кезінде дайын өнім мен шикізатты зерттеу әдістері бойынша стандарттарды қолдану, сенсорлық, органолептикалық, химиялық, физикалық, микробиологиялық әдістерді жүргізу, дәнді дақылдар, жарма, нан-тоқаш, макарон, кондитерлік өнімдер, алкогольді және алкогольсіз сусындар, ашытқы, уыт және т.б. сапасын зерттеу нәтижелерін талдау және бағалау оқытылады. Қайта өңдеу өндірістері өнімдерінің сапасын бақылаудың инновациялық тәсілдерін пайдалану мәселелері қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2