Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тұтас сүт өнімдерінің технологиясы
-
Курста тұтас сүттің сипаттамасы, негізгі май құрамы, физика-химиялық қасиеттері қарастырылады. Ауыз сүт, кілегей сусындарын өндіру технологиялары, түрлердің сипаттамасы, ассортимент желісі, стандарт сәйкес көрсеткіштер, қышқыл сүт сусындарын өндірудің жалпы технологиялық режимдері, ашытқы түрлері, сүт қышқылы ашытқысын қолдану, ашытқы дайындау, сүзбе, сүзбе өнімдері, жартылай фабрикаттар өндірісінің заманауи тенденциялары, қаймақ ассортименті және оны өндіру технологиясы, мұздатылған, балмұздақ технологиясы, дайын өнімнің сапасы оқытылады
-
Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1