Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Балалар және диеталық сүт өнімдерінің технологиясы
-
Пән қазіргі заманғы нарық талаптарында балалар мен диеталық сүт өнімдерін әзірлеудің өзектілігі, сапаны, қолданылатын шикізатты талдау, талаптар мен нормативтік көрсеткіштер, балалар сүт өнімдерінің түрлері(энпиттер, құрғақ қоспалар, сұйық, паста тәрізді, сүт ботқалары), диеталық сүт өнімдерінің ассортименті , диеталық және балалар өнімдерін өндіру тәсілдері, өндірісті технологиялық бақылау, балаларға арналған сүт өнімдерінің өндірістің барлық кезеңдерінде сапасын қалыптастыру қарастырады
-
Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1