Тамақ өнімдерін өндірудің зерттеулердің ғылыми негіздері

  • Пәнде ЖОО-да ғылыми-зерттеу жұмыстарын ұйымдастыру процестері зерделенеді, талданады, білім алушылар ғылыми-техникалық әдебиеттерді іздейді, эксперименттік зерттеулер жүргізеді, зерттеу әдістерін іріктеумен айналысады, деректерді , ақпаратты арнайы бағдарламаларда өңдейді. Пән білім алушының ғылыми жұмысы бойынша есеп құрастыруды көздейді, өнертабысқа, пайдалы модельге патент беру үшін өтінімдерді қалыптастыру қағидаларымен танысады. Өндіру және сақтау кезінде тамақ өнімдеріндегі физика-химиялық, микробиологиялық өзгерістер зерттеледі.
  • Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top