Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін өндірудің зерттеулердің ғылыми негіздері
-
Пәнде ЖОО-да ғылыми-зерттеу жұмыстарын ұйымдастыру процестері зерделенеді, талданады, білім алушылар ғылыми-техникалық әдебиеттерді іздейді, эксперименттік зерттеулер жүргізеді, зерттеу әдістерін іріктеумен айналысады, деректерді , ақпаратты арнайы бағдарламаларда өңдейді. Пән білім алушының ғылыми жұмысы бойынша есеп құрастыруды көздейді, өнертабысқа, пайдалы модельге патент беру үшін өтінімдерді қалыптастыру қағидаларымен танысады. Өндіру және сақтау кезінде тамақ өнімдеріндегі физика-химиялық, микробиологиялық өзгерістер зерттеледі.
-
Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1