Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Құрғақ сүт өнімдері мен сүт консервілерінің технологиясы
-
Пән тамақ өнімдерін кептірудің замаануи теорияларын қарастырады, сүт өнімдерін кептіру ерекшеліктері, сүт шикізатын алғашқы өңдеу мәселелері зерттеледі, құрғақ өнімдерді алу үшін қажетті процестер, кептіру процесінде оның ыстыққа төзімділігі үшін қажетті сүт тұрақтандырғыштарының түрлері, сүт консервілерінің жіктелуі, ассортименттік қатары, қоюландырылған сүт өнімдері, сапасына қойылатын талаптар, сүт консервілерін өндіру, сақтау, ақаулары, тағамдық құндылығы ұарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1