Наубайханалық, макарон және кондитерлік өнеркәсібінің кәсіпорындарды жобалау

  • Осы пән курсында студенттер нан-тоқаш, макарон, кондитерлік өндірісті жобалаудың өнеркәсіптік нормалары мен ережелерін, кәсіпорындардың құрылымын, шағын, орта, жоғары қуатты кәсіпорындардың технологиялық ағындарын ұйымдастыруын, кәсіпорындарда автоматтандырылған желілерді орналастыруды, негізгі өндіріске жұмсалатын шығындар бойынша есептеулер жүргізуді, рецептураларды есептеуді, шикізаттің балансын жасау, жабдықтарды, аудандарды есептеу, компоновкадағы жабдықтардың орналасуы, бас жоспарлар құруды, кәсіпорындарда жоспарлау шешімдері мен КҚБЖ талаптары оқытылады.
  • Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top