Өсімдік майларын өндіру технологиясы

  • Пән өсімдік майларын алудың жалпы мәселелерін зерделеуге мүмкіндік береді, майлы тұқымдарды дайындау, сақтау процестері, дайындық процестері, негізгі процестер, тазарту, қайта өңдеу шикізатын өңдеу оқытылады. Өсімдік майлары технологиясында майлы шикізатты пайдалану. Оқытудың белсенді әдістерін қолдану тағамдық эмульсия өнімдерінің (маргариндер, тұздықтар, майонездер) технологиясымен танысуға, өсімдік майлары мен май өнімдерін сақтау туралы білімді игеруге, қолданыстағы стандарттармен танысуға мүмкіндік береді.
  • Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top