Қоғамдық тамақтану өнімдерін өндіру технологиясы

  • Пән қоғамдық тамақтану тағамдарын түрлік құрамы, аспаздық өңдеу әдісі бойынша жіктеу мәселелерін қарастырады, шикізаттың технологиялық қасиеттері, бірінші, екінші тағамдары , жеңіл тағамдарды, тәтті өнімдерді, сусындарды дайындау үшін қолданылатын термиялық өңдеу түрлері зерттеледі, тағамдарды дайындау ережелерін, сүзбе, бұршақ дақылдары, көкөністер, ет және балық өнімдері, ұн өнімдері, жұмыртқа өнімдері, тағамдарының ассортименттік құрамын зерттеу, өнімдердің дәмдік қасиеттерін қалыптастыру қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top