Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қантты кондитерлік өнімдер мен шоколад технологиясы
-
Бұл пән қант кондитерлік өнімдерінің, шоколадтың заманауи технологиялары туралы жаңа білім алуға, ассортиментті қалыптастыруға ықпал етеді. Қант кондитерлік өнімдерінің жаңа рецептуралық құрамдары, қант өнімдерінің технологиясындағы инновациялық әзірлемелер, қарапайым, күрделі рецептуралар, рецептураларды есептеудің қазіргі заманғы әдістемелері, өнімнің шығымдылығы, шоколад өнімдерінің түрлері және оларды дайындау технологиясы, какао-бұршақтар, какао майы шоколад өндіруге арналған шикізат ретінде, шикізат есептері, стандарт нормаларына сәйкес өнімдердің сапасы қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2