Жарма өнеркәсібінің технологиясы

  • Пән бойынша жарма ассортименті қарастырылады, заманау жарма зауытында технологиялық ағынның құрылуы, жарма зауытының технологиялық операцияларын жетілдіруге ықпал ететін факторлар, жарма өнімдерін алу ерекшеліктері, жарма өнімдерінің физикалық, химиялық қасиеттері, биологиялық, энергетикалық, тағамдық құндылығы, стандарт бойынша өнім сапасының көрсеткіштері, жарма өндірісінің технологиялық операциялары - шикізатты қабылдау, тазалау, гидротермиялық өңдеу, қабыршақтау, сұрыптау, тегістеу, жылтырату, өлшеп орау, сақтау, тез пісілген жармалар қарастырылады
  • Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top