Сары май және ірімшік технологиясы

  • Пән ірімшіктердің заманауи классификациясын, сүттің шикізат ретінде жарамдылығын, ірімшік өндірісінде сүт шикізатын қабылдау және өңдеу процестерін зерттейді. Пәнді оқу барысында ірімшік өндірісінің процестері анықталады, жіктемеге сәйкес ірімшік технологиялары зерделенеді, білім алушылар ірімшік ақауларымен танысады. Олар сары майдың заманауи жіктелуімен, ассортимент құрамымен, оның өндірудің 2 әдісімен (шайқау және жоғары майлы қаймақты түрлендіру), толтырғыштары бар май технологиясымен, май ақауларымен танысады.
  • Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top