Наубайханалық, макарон және кондитерлік өнеркәсібінің технологиялық жабдықтары

  • Пән курсында жалпы мақсаттағы жабдықтар, макарон, нан пісіру, кондитерлік өнеркәсіп жабдықтары оқытылады, технологиялық процестердің мақсаты бойынша жабдықтың жұмыс принципі-араластыру, шайқау, сақтау, кесу, ұнтақтау, престеу, жылумен өңдеу, ашыту, буып-түю, жабдықтың сипаттамасы (өнімділігі, габариттік өлшемдері), жабдықтың маркалары, жабдықтың техникалық көрсеткіштері, өндірісте жабдықты пайдалану, инженерлік есептеулер, өндірісте қауіпсіздік техникасын сақтау, есептеу үшін жабдықтардың қазіргі заманғы каталогтарын қолдану оқытылады.
  • Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top