Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Наубайханалық, макарон және кондитерлік өнеркәсібінің технологиялық жабдықтары
-
Пән курсында жалпы мақсаттағы жабдықтар, макарон, нан пісіру, кондитерлік өнеркәсіп жабдықтары оқытылады, технологиялық процестердің мақсаты бойынша жабдықтың жұмыс принципі-араластыру, шайқау, сақтау, кесу, ұнтақтау, престеу, жылумен өңдеу, ашыту, буып-түю, жабдықтың сипаттамасы (өнімділігі, габариттік өлшемдері), жабдықтың маркалары, жабдықтың техникалық көрсеткіштері, өндірісте жабдықты пайдалану, инженерлік есептеулер, өндірісте қауіпсіздік техникасын сақтау, есептеу үшін жабдықтардың қазіргі заманғы каталогтарын қолдану оқытылады.
-
Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1