Ұнды кондитерлік өнімдерінің технологиясы

  • Тренингтерді белсенді түрде қолдана отырып, пәнді оқу кезінде ұннан жасалған кондитерлік өнімдердің ассортименті, адамның күнделікті тамақтануындағы рөлі мен рөлі, шикізат құрамы, басым бағыттары (функционалды өнімдер, емдік және профилактикалық мақсаттар) қарастырылады. Білім алушылар вафли, печенье, пряниктер дайындау технологияларымен, қамыр дайындамаларының түрлерімен, кондитерлік тест жасаудың теориялық мәселелерімен танысады. Курсты оқу кезінде өнімді сақтау және әдістерді практикада одан әрі қолдану мәселелерін зерттеу қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top