Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өндірісінің ресурс үнемдеу технологиялары
-
Тамақ өнеркәсібінде энергия ресурстарын ұтымды пайдалану. Өнімдердің сапасын жақсарту жолдары. Шикізатты және дайын өнімді қайта өңдеудің физикалық, химиялық, биотехнологиялық әдістерін пайдалану кезінде шешілетін мәселелердің жиынтығы. Инфрақызыл тамақ өнімдерін қыздырудың теориялық негіздері. Акустикалық тербелістерді, айнымалы электр тоғын пайдаланып тағамды өңдеу.
-
Образовательная программа 7M07204 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (қолдану саласы бойынша) (1 жыл)
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1