Функционалдық тамақ өнімдерінің жоғары технологиялық өндірісі

  • Пән курсы салауатты, сапалы тамақтану саласындағы агроөнеркәсіптік кешеннің тамақ өнеркәсібінің кешенді технологияларын; кәсіпорындарды ғылыми-техникалық жаңғыртуды, функционалдық және мамандандырылған бағыттағы өнімдерді құру мен әзірлеуді; Алиментариус Кодексінің ережелеріне, техникалық регламентке сәйкес адамның қазіргі заманғы қажеттіліктеріне жауап беретін өнімдердің ассортиментін, жаңа желісін зерделеуге бағытталған. Шикізат түрлерін, ет, балық, сүт, астық, жұмыртқаны барлық жас топтары үшін жоғары сапалы, толыққанды рационға өңдеудің инновациялық тәсілдері.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top